szechenyi2020

Tel.:  +36 70 63 43 312

  +36 70 40 04 699

oktatás

Tisztelt Szülők és leendő hallgatók!

 

Ha a hallgatók a Variant Metal Kft-nél tölti a három tanévet, nem egy, hanem kettő OKJ-s szakmát is szerezhet.

 

A cégünk a következőket biztosítja:

- A duális rendszerű képzésben a gyakorlati képzést, ÉPÜLET ÉS SZERKEZET-LAKATOS SZAKMÁBAN, valamint HEGESZTŐ SZAKMÁBAN a Variant Metal Kft-nél, az elméleti oktatást pedig a középiskolában tudják megszerezni.

- Ha gyermeke a hiányszakmák valamelyikében tanul tovább, ösztöndíjban részesülhet, amelynek összege - tanulmányi eredménytől függően – havonta 10.000-35.000 forint lehet.

- A külső képzőhelyen, tanulószerződés keretében folyó gyakorlati képzés alapján további pénzbeli juttatást kaphat tanulmányi eredménytől függően.

- TB jogviszony, munkaruha, kedvezményes étkezés hozzájárulás.

- 10. évfolyamos tanulók ingyenes elsősegélynyújtó tanfolyamon vehetnek részt (mely feljogosítja a későbbiekben egy autóvezető vagy motorvezető tanfolyam megszerzésére)

- 11. évfolyamos hallgatóknak, - akiknek a tanulmányi átlaga a 4.3 vagy e feletti - ingyenes targoncavezetői tanfolyam elvégzését biztosítjuk.(Második szakmaként)

- Sikeresen végzett diákjainknak segítünk az elhelyezkedésben partnercégeinknél.

 

 

Ha felkeltettük az érdeklődésüket Nyílt napokat tartunk azon diákok részére, akik ki szeretnék próbálni saját magukat. Minden hónap utolsó péntekén „Nyitott kapukat” tartunk délután, melyre jelentkezni lehet web-oldalunkon. Csoportos érdeklődésre is van lehetőség, előre megbeszélt időpontban.

 

Meggyőződésünk, hogy a tanulókat partnerként kell tekinteni az oktatás folyamatában. Csak közös összefogással lehet eredményeket elérni.

Vállalkozásunk célja a szakemberképzés, a fiatalok személyiségfejlődését elősegítő és nem korlátozó képzés megvalósítása.

Pedagógiai alapelvünk: gyermekközpontúság az alapozásban és teljesítményközpontúság a szakképzésben.

Nyitottak vagyunk a piac és a gazdasági környezet igényeinek figyelemmel kísérésére a képzéseink tartalmában és az iskolafejlesztési tevékenységben.